Coronavirus (Covid-19)

Heeft het Corona virus invloed op uw vakantie.

Door het coronavirus leven we momenteel in een onzekere en kwetsbare tijd. Het virus heeft mogelijk ook gevolgen voor uw geplande vakantie. Hieronder geven we alvast antwoord op veelgestelde vragen van gasten. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@boerderijkamersdebeek.nl. We proberen u dan binnen 24 uur van een reactie te voorzien. 

Zijn wij gesloten?

Daar kunnen we kort in zijn, tot 1 mei zijn wij gesloten.

De Veiligheidsregio Twente heeft besloten dat vakantieparken en campings in Twente vanaf 24 april voor een deel van de bezoekers opengesteld kunnen worden. Hiermee volgt Twente de landelijke lijn. Boerderijcamping & kamers De Beek heeft om praktische redenen besloten om op vrijdag 1 mei beperkt open te gaan.

De voorzitter, Onno van Veldhuizen, van de Veiligheidsregio Twente benadrukt dat deze versoepeling kan worden doorgevoerd omdat de druk op de Twentse gezondheidszorg de afgelopen periode is afgenomen. De ruimte voor deze versoepeling ontstaat doordat de druk op de zorg afneemt.  De druk op de Twentse zorg is afgenomen dankzij de inspanningen van alle Twentenaren en het goede naleven van de maatregelen. “Ik blijf benadrukken dat het belangrijk is dat we ons aan deze geldende basisregels houden. Dus blijf zoveel mogelijk thuis, was je handen regelmatig en houd 1,5 meter afstand”. 

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

Dat ligt er aan of u een annuleringsverzekering heeft en zo ja wat de voorwaarden daar van zijn. Heeft u geen annuleringsverzekering dan kan het toch zijn dat u een deel van het aanbetaalde bedrag terug krijgt. Hierin volgen wij de Vekabo Leveringsvoorwaarden Vakantieverblijven. U kunt daar alle informatie betreffende de voorwaarden welke van toepassing zijn op onze boerderijkamers. 

Kan ik een boeking verplaatsen?

De mogelijkheden voor het verplaatsen van een boeking kunt u met ons bespreken. Dit is wel mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de boerderijkamers. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

De veiligheid in onze boerderijkamers?

Wij hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid voor onze gasten en ons zelf. Er zijn wel extra gedragsregels voor gasten. Maximaal 2 personen, per boeking, per boerderijkamer. U mag geen visite ontvangen in de boerderijkamers. Tijdens uw verblijf in een van onze boerderijkamers dient u zelf voldoende desinfecterende zeep en handgel mee te nemen.
Ten slotte wordt er van u verwacht dat u de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt: