Coronavirus (Covid-19)

Heeft het Corona virus invloed op uw vakantie.

Door het coronavirus leven we momenteel in een onzekere en kwetsbare tijd. Het virus heeft mogelijk ook gevolgen voor uw geplande vakantie. Hieronder geven we alvast antwoord op veelgestelde vragen van gasten. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@boerderijkamersdebeek.nl. We proberen u dan binnen 24 uur van een reactie te voorzien. 

Zijn wij gesloten?

Daar kunnen we kort in zijn, nee wij zijn volledig geopend.

Ik heb geboekt, kan ik mijn boeking annuleren?

Dat ligt er aan of u een annuleringsverzekering heeft en zo ja wat de voorwaarden daar van zijn. Heeft u geen annuleringsverzekering dan kan het toch zijn dat u een deel van het aanbetaalde bedrag terug krijgt. Hierin volgen wij de Vekabo Leveringsvoorwaarden Vakantieverblijven. U kunt daar alle informatie vinden betreffende de voorwaarden welke van toepassing zijn op onze boerderijkamers. 

Kan ik een boeking verplaatsen?

De mogelijkheden voor het verplaatsen van een boeking kunt u met ons bespreken. Dit is wel mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de boerderijkamers. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

De veiligheid in onze boerderijkamers?

Wij hebben diverse maatregelen genomen voor een optimale veiligheid voor onze gasten en ons zelf. Er zijn wel extra gedragsregels voor gasten. Maximaal 2 personen, per boeking, per boerderijkamer. U mag wel visite ontvangen in de boerderijkamers maar wel in overleg met ons zodat wij weten hoeveel personen aanwezig zijn in uw kamer. Tijdens uw verblijf in een van onze boerderijkamers dient u zelf voldoende desinfecterende zeep en handgel mee te nemen.
Ten slotte wordt er van u verwacht dat u de belangrijkste maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen volgt:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten